Stiftelsen Irinarchos Foundation 802482-3968

. . . .

Ändamål

Stiftelsens ändamål ska vara att främja:

– omsorg om barn och ungdom, exempelvis genom hjälp och stöd till utbildning eller yrkesförsörjning eller genom annat som kan anses främja omsorgen om barn och ungdom
– entreprenörskap
– vetenskaplig medicinsk forskning
– humanitär- och social hjälpverksamhet samt sjukvård till människor i fattigdom eller nöd vid exempelvis katastrofer eller väpnade konflikter
-kultur, främst inom musikområdet.

Stiftelsen får även främja andra närliggande ändamål.

Styrelsen äger bestämma i vilka proportioner stiftelsens särskilda ändamål ska tillgodoses. Stiftelsen ska verka för sina ändamål genom att dela ut medel eller på annat sätt främja ändamålen. Stiftelsen får främja de ovan angivna ändamålen genom ekonomiskt stöd till annan organisation men får även främja ändamålen genom egen verksamhet eller genom att ge ekonomiskt eller annat stöd till enskilda personer eller grupper av personer som arbetar med främjande av stiftelsens ändamål.

.

Kontaktuppgifter

Nearchos Irinarchos

Vikavägen 9

167 71  Bromma

Tel. 070-730 00 30

.

Org. nr. 802482-3968

.

. .

One Reply to “Stiftelsen Irinarchos Foundation 802482-3968”

  1. Hej på grund av mitt handikapp en vänstersidig förkortning av mina leder på vänster sida har jag stora problem att få ett jobb så jag kan försörja mig själv och inte leva på andra. För att jag ska få ett jobb krävs det alltid körkort och det kan jag inte ta på grund av att mitt aktivitetsstöd inte räcker till för att ta körkort så därför frågar jag om ni skulle kunna tänka er att hjälpa mig ekonomiskt så jag kan ta mitt körkort och få ett jobb så att jag kan klara mig ssjälv utan att leva på andra och få ett mer meningsfullt liv. Tack på förhand. Obs mailen är lånad MVH Tompa Friberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait
Gunnars Stiftelse för Gotland 802482-3950
Insamlingsstiftelsen Sustainable Action Foundation 802482-3919