Jane och Dan Olssons stiftelse för sociala ändamål 802447-8078

. .

https://www.jodfoundations.com

.

Ändamål

Stiftelsen har till ändamål att främja den sociala, fysiska och mentala miljön i samhället, i Sverige och utomlands, att verka för integration och jämlikhet samt att motverka sjukdom, fattigdom, kvinnovåld, rasism, kriminalitet och diskriminering. Stiftelsen ska tillika stödja barns och ungdomars aktiviteter, hälsa och livskvalitet.

.

Kontaktuppgifter

Box 31157

400 32  GÖTEBORG

Tel. 075-2415000

.

Org. nr. 802447-8078

.

.

Titta gärna på erbjudandet hos Just in Case
. .

3 Replies to “Jane och Dan Olssons stiftelse för sociala ändamål 802447-8078”

  1. Hej! Jag söker fonder för nya glasögon och gärna tandvård då jag ej varit hos tandläkaren på 6 år. Skulle även behöva vinterkängor till hösten (man kan kanske köpa några på rea nu)? Saknar även underkläder och kläder.

  2. Jag pensionär med minimal inkomst, snart 80 år, söker medel till sjukvård och medicin samt tandläkarkostnad

  3. Hej, nu efter 10 mån med endast 8000 kr/mån har jag gått en yrkesutbildning till bussförare. Jag är en kvinna född-62, och behöver hjälp till att laga mina tandproteser! Det skulle vara så skönt att våga hälsa mina resenärer välkomna på bussen med ett helt leende. Det saknas tänder i protes. Jag vill även söka hjälp till att laga min bil så att den kan bli ombesiktad. Viktigt för mej att ha bil för att komma till jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait
Stiftelsen Sannes Minne